Project

Sporten op het zwembad!

Opgeleverd 2023

In het zuid-westen van Zwitserland staat deze prachtige villa. Hier zijn we aan de slag gegaan met de installatie van een robuuste beweegbare zwembadvloer in het buitenbad. In de beweegbare bodem er is ook een luxe meebewegende inlooptrap met 4 plateautreden. De wens van de opdrachtgever is om de vloer ook te kunnen gebruiken voor sport en spel. Dit is voor ons geen issue. De beweegbare vloer wordt in de terrasmodus volledig vlak met het rondom liggende terras gestabiliseerd.

Zorgeloos afsluiten van zwembad

De opdrachtgever is ook vaak op reis. Zijn vraag was of het mogelijk is het zwembad zorgeloos te kunnen afsluiten. Zoals u kunt zien is de beweegbare vloer volledig gesloten, dit voorkomt vervuiling en algenvorming ban het zwemwater, en nog belangrijker het zwembad is veilig afgesloten. Een kleine kier rondom, en toch is mogelijk om de vloer binnen 5 minuten op de gewenste zwemdiepte van 1,5 m te positioneren. Slimme jongens die mannen van Holland Aqua Sight!

Op moment van schrijven is nog niet alles in en rondom het huis afgewerkt, maar wij posten het project nog een keer als alles klaar is.