Beweegbare bodem

Stelt u zich eens voor. Het ene moment is het een standaard woonkamer, en het volgende moment verandert dezelfde ruimte in een zwembad! Dat kan met een beweegbare bodem van Holland Aqua Sight. Een beweegbare bodem in huis is één van de specialiteiten van ons bedrijf. Al jaren ontwikkelen we bodems voor zwembaden. Deze kennis is opgedaan via openbare zwembaden, en hebben we de vloeren in eigen huis doorontwikkeld voor de privésector. Dit doen we samen met onze collega’s van Variopool. Hierin zijn we nu marktleider.
Voor deze privézwembadbodems hebben we ook de nodige patenten in huis omdat we constant innoveren en aanpassingen doorvoeren. Zo krijgt u altijd het beste wat verkrijgbaar is in deze markt.

Hoe werkt een beweegbare bodem

Al onze bodems willen maar één ding en dat is drijven. Door middel van een cilinder wordt de bodem naar beneden getrokken en ontstaat het privézwembad. Via de elektronische bediening in de muur kunt u de bodem zo op verschillende dieptes instellen. Dit is vooral handig als er bijvoorbeeld kleinere kinderen in willen zwemmen of spelen.

Een beweegbare zwembadbodem biedt mogelijkheden

Genoeg gezwommen? Dan wordt de bodem weer geactiveerd en komt de hele vloer naar boven en kan de kamer weer worden gebruikt voor bijvoorbeeld een party. Maar dit is slechts één voorbeeld. Denkt u eens aan een terras wat u kunt laten zakken. Overdag kan er gezwommen worden en bij avond kunt u er tafels en stoelen opzetten. De bodem kunnen we bedekken met elk materiaal. Van een marmeren tegel tot helemaal transparant. Om het gewicht hoeft u zich geen zorgen te maken want het drijfvermogen van onze bodems is uniek.

movable floor

Wat kost een beweegbare bodem?

De kosten van een beweegbare bodem hangt af van uw wensen, de gebruikte materialen, het soort afwerking van het topdek dat u wenst, en natuurlijk de afmeting van de bodem. De beste manier om een prijsindicatie te verkrijgen is even in contact te treden met onze mensen zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen samenstellen.

De afwerking

De afwerking van de toplaag van uw beweegbare bodem kan in bijna elke uitvoering. Deze toplaag ziet er dan hetzelfde uit als u terras waardoor het een eenheid wordt. Deze laag kan worden uitgevoerd met kalksteen, porselein, marmer, glasmozaïek, graniet en nog veel meer.

Laat u gewoon eens voorlichten door onze account managers en hoor en ontdek wat de mogelijkheden zijn. U zult verbaasd staan van de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem even een kijkje in enkele projecten welke wij gerealiseerd hebben. Heeft u toch nog vragen? Neem daarvoor contact op met onze Internationale account managers.