Project

Topprestatie op hoog niveau

Opgeleverd 2023

Durf jij hier te zwemmen als je Tenerife bezoekt? Op 25 meter hoogte heeft Holland Aqua Sight een zwembad geplaatst bovenop het Victoria hotel op het Spaanse eiland Tenerife. Het zwembad is custom made en heeft een formaat van 8 mtr. bij 2.30mtr en een waterdiepte van 1.20mtr. Een geweldig project, wat voor veel aandacht zal zorgen nu het hotel af is. Het valt goed op, die grote Evonik Germany Plexiglas® ramen die op het hotel staan. Geheel compleet met RGB EVA LED verlichting. Kun je nagaan als het zwembad gevuld is met water en er mensen zwemmen, terwijl je eronder loopt. Het zwembad steekt een stuk uit over de rand van hotel wat voor de kijkers ook spectaculair is om te zien.

Het Acryl ramen waren al voor gemonteerd in een roestvrijstalen frame in onze eigen productiehal en daarna op transport gezet met uitzonderlijk transport (land & zee). Alle roestvrijstalen onderdelen (dakgootsysteem, inlaat, uitlaat, lichtbuizen, trappen) zijn exclusief ontworpen door Holland Aqua Sight. We doen er alles aan zodat er jarenlang van kan worden genoten.

Van dit prachtige hotel is een video gemaakt. Hierin kom ook duidelijk het zwembad naar voren. Gaat u er maar even voor zitten: